ExpandIT Table Optimizer

– automatiseret databaseoptimering

  eto_header_end

NAV/Navision's egen optimerings-funktion sikrer at tabeller i jeres NAV/Navision bliver trimmet. Det betyder, at data fra samme tabel bliver lagt side om side og at tomme områder bliver fjernet. Dette kan fjerne problemerne med langsomme svartider, men denne funktion skal ofte udføres med jævne mellemrum og mens funktionen kører vil systemet have dårligere svartider. Derfor ønsker de fleste at afvikle funktionen udenfor normal arbejdstid.

ExpandIT Table Optimizer gør det muligt at automatisere og planlægge afviklingen af NAV/Navision's optimerings-funktion, så jobbet kan køres udenfor normal arbejdstid. Dermed generes virksomhedens arbejde ikke. Efter funktionen er afviklet kan ExpandIT Table Optimizer sende en status rapport til jeres systemadministrator via email eller SMS.

ExpandIT Table Optimizer er enkel at installere og implementere og hvis I allerede nu ved, hvilke tabeller I har brug for jævnligt at optimere, så kan I på få timer have automatiseret denne opgave.

» Køb ExpandIT Table Optimizer

Få hurtigere NAV/Navision med ExpandIT Table Optimizer:

Hvordan sikrer I, at I får det bedste svartider ud af jeres NAV? Sletning og oprettelse af data i jeres NAV system betyder at der med tiden bliver langt mellem data, der egentlig burde ligge tæt. Det betyder, at svartider bliver længere og længere.

Der er ingen ændringer i NAV licensen eller i objekterne.


Navision på SQL:

Hvis man kører Navisions database-optimering på SIFT tabellerne, vil nul-værdier blive fjernet. Det kan reducere databasestørrelsen med 25%.

Hvad gør ExpandIT Table Optimizer?:

 • Automatisk og planlagt optimering af tabeller.
 • Status rapport via Email eller SMS.
 • Intelligent fejlhåndtering.
 • Log af hændelser.
 • Mulighed for forskellige konfigurationer.
 • Password er krypteret.
 • Sproguafhængig.
 • Versionsuafhængig.
 • Sådan bruger man ExpandIT Table Optimizer:

  Den første opgave er at identificere, hvilke tabeller, der med fordel kan optimeres. Det vil typisk være tabeller med megen skriveaktivitet, men der mange andre faktorer, der kan spille ind. Hvis man ikke ønske at prøve sig frem i et testsystem, kan man kontakte en specialist i NAVs database.

  Når man har identificeret, hvilke tabeller, der skaber problemer, kan man automatisere funktionen, så den kører regelmæssigt, eksempelvis hver nat klokken 02:00. 

  » Læs mere

  Prøv den nyeste version af ExpandIT Table Optimizer gratis:

  ExpandIT Table Optimizer kommer med en demonstrationslicens, der kun optimerer én tabel.

  » Prøv ExpandIT Table Optimizer

  Scan QRcode

  Scan this code with your mobile phone to save a link to this page
  Scan this code with your mobile phone to save a link to this page

  Kontakt

  • ExpandIT
   Slotsmarken 12
   DK-2970 Hørsholm
   +45 4517 8600