*

*

*

Hvordan køber man?

Hvordan køber man ExpandIT Utilities?:

1. Download den sidste nye version på www.expandit.com.
2. Prøv det pågældende værktøj (testlicens følger med) på jeres testsystem, så I er sikre på at værktøjet har den ønskede funktionalitet.
3. Læs eventuelt den medfølgende dokumentation.
4. Bestil softwaren hos din ExpandIT forhandler (se eventuelt listen på www.expandit.com).
5. Modtag en licensfil fra din ExpandIT forhandler.
6. Installer software og licens på produktionssystem.
7. Indstil de forskellige parametre og planlæg de ønskede kørsler.

Download ExpandIT Utility:

Den sidste nye version af hvert enkelt ExpandIT Utility kan hentes på www.expandit.com. Alle utilities kommer med online dokumentation og test/demonstrationslicens.

Prøv ExpandIT Utility:

For at være sikre på at I får en god oplevelse af vores software, så er det en god ide at teste det relevante værktøj i jeres testmiljø. Vores demonstrationslicenser giver mulighed for at afprøve funktionaliteten enten på Cronus databasen eller på en delmængde af jeres data. Hvis I ikke føler jer helt sikre på, at softwaren kan løse den opgave I har sat jer for at automatisere, så kontakt sales@expandit.com.

Bestil licensfilen:

ExpandIT Utilities bliver aktiveret af en licensfil ligesom I kender det fra jeres økonomisystem. Det betyder, at den software som I har testet også er den software I sætter i drift. Når I bestiller software fra ExpandIT, bruges jeres firmanavn, adresse, kontaktperson og emailadresse til at generere en unik licensfil. Det betyder, at revisionen til enhver tid kan forvisse sig om, at I har en gyldig brugsret til den pågældende software. 
Hvis I bestiller direkte hos ExpandIT, så fortæl os venligst, hvilken ExpandIT forhandler I ønsker skal levere licensfilen og hjælpe med opsætning og drift.

Licensfilen:

ExpandIT Licensfilen bliver sendt til jer på en email fra jeres ExpandIT forhandler, og er vedhæftet som en .zip-fil. Dette for at minimere risikoen for at den vedhæftede fil bliver fjernet af jeres anti-virus og/eller firewall filtre.
Når I skal have indholdet ud af .zip-filen, kan I enten anvende den indbyggede zip-funktionalitet i Windows XP eller et værktøj som WinZip.
Hvis I modtager en email uden en vedhæftet fil, så er filen blevet tilbageholdt i et filter. Hvis I ikke kan finde filens placering, kontakt da sales@expandit.com, så vi kan hjælpe jer.

Bemærk venligst: Hvis den pågældende licensfil udløber indenfor et år, er det en demonstrations- eller testlicens og det vil være ulovligt at anvende værktøjet i drift, jf gældende dansk lovgivning om copyrights. 

Registrer licensfilen:

Licensfilen er en .reg-fil, som skal registreres i registreringsdatabasen på den maskine værktøjet skal afvikles på. Dette gøres enkelt ved at dobbeltklikke på filen på den relevante maskine.

Læses jeres mail på ét system, mens ExpandIT Utilities afvikles på en anden maskin, flyt da licensfilen til den relevante maskine og dobbeltklik på den der.

Den gældende aftale mellem jeres virksomhed og ExpandIT er ExpandIT Development ApS Licensaftale, som skal accepteres, når I installerer softwaren.

Hvis I har spørgsmål til aftalen eller ønsker en kopi, så er I velkommen til at kontakte sales@expandit.com.

Brugsret:

Når I modtager jeres ExpandIT License, har I betalt for retten til at bruge ExpandIT's software. Denne brugsret er begrænset til jeres virksomhed, hvilket i praksis betyder (enkelte tilfælde undtaget) at I skal have en brugsret til ExpandIT's software for hver økonomisystem brugsret.
Det betyder at har jeres virksomhed tre NAV/Navision-installationer, fx til selskaber i Danmark, Sverige og Norge, skal I ligeledes påregne tre gange brugsret til ExpandIT's software.
Hvis I har en NAV/Navision installation med 3 firmaer, så har I sandsynligvis en (1) brugsret til NAV/Navision og skal kun påregne en brugsret til ExpandIT.

En brugsret til et ExpandIT produkt giver ret til tre (3) kopier af softwaren:

1. Driftkopi.
2. Testkopi.
3. Sikkerhedskopi.

Undtaget for denne begrænsning er:

 • ExpandIT Client Manager (Client Control versionen).
 • ExpandIT MailIT.

  Ved tvivlsspørgsmål kontakt venligst sales@expandit.com

 • Få et tilbud:

  I kan få et tilbud på et eller flere ExpandIT Utility ved at sende en email til sales@expandit.com med firmanavn, adresse, kontaktperson og email samt hvilke ExpandIT Utilities I er interesseret i og hvilken ExpandIT forhandler I ønsker at benytte.

  Scan QRcode

  Scan this code with your mobile phone to save a link to this page
  Scan this code with your mobile phone to save a link to this page

  Kontakt

  • ExpandIT
   Slotsmarken 12
   DK-2970 Hørsholm
   +45 4517 8600