Mobile

- til medarbejdere på farten


ems header small.png

Hvorfor vælge ExpandIT Mobil ERP?:

ExpandIT har siden 1998 udviklet standard- software til mobile ERP-løsninger leveret af ExpandIT Partnere verden over.
Dette har givet os en unik viden og erfaring, som gør os rustet til bedst muligt at bringe jeres virksomhed på farten - uanset virksomhedens størrelse.
ExpandIT Mobile er udviklet i Danmark, hvorfra vi også understøtter ExpandIT Partnere enten direkte eller igennem vores repræsentationer i Spanien, Sverige, Tyskland og USA.

Åben applikationskode, så det er nemmere for jer at vedligeholde:

De mest brugte økonomi-systemer i Danmark bliver alle tilpasset en branche og/eller individuelle virksomheder. En mobil løsning ovenpå et tilpasset system skal derfor nødvendigvis også tilpasses.

ExpandIT Mobile ERP har derfor åben applikationskode, så jeres nuværende ERP-leverandør kan tilpasse ExpandIT Mobile til jeres økonomisystem og samtidigt drage nytte af mange hundrede virksomheders erfaring.

Mobile computere:

ExpandIT Mobile er platformsuafhængig og kan umiddelbart anvendes på enhver Microsoft platform. Dette skyldes et lille stykke software, en 'runtime', som isolerer applikationen fra database og operativsystem.
Det betyder, at enhver applikation, som kan afvikles på f.eks. en Pocket Pc umiddelbart kan afvikles på andre mobile Microsoft platforme og i Internet Explorer.

Standardsoftware:

ExpandIT's standardsoftware gør det enkelt for jeres ERP-leverandør at levere mobile løsninger. Dette er fordi ExpandIT Mobile bygger på års erfaringer fra forskellige slutkunder og fordi ExpandIT Mobile er et vel-dokumenteret standard-software, der reducerer det nødvendige udviklingsarbejde til et absolut minimum.

Centralt styret:

Mobile løsninger er kendetegnet ved at brugerne er geografisk spredt og det betyder at vedligeholdelse af løsningen kan være en stor post.

ExpandIT Mobile har en struktur, hvor løsningen vedligeholdes på en server, så driftsomkostningerne reduceres væsentligt.

Vi bruger jeres eksisterende systemer:

Vi gør meget ud af at opbygge ExpandIT Mobile, så softwaren kan bruges med jeres eksisterende administrative systemer.
I Danmark er det typisk Axapta, AX, C5, Concorde XAL, MAPICS, Navigator/Navision 3.x (classic), Navision, NAV eller Epicor iScala og vi kan pege jer i retning af slutkunder med netop jeres økonomisystem.

ExpandIT's online katalog:

ipaper_katalog

Scan QRcode

Scan this code with your mobile phone to save a link to this page
Scan this code with your mobile phone to save a link to this page

Kontakt

  • ExpandIT
    Slotsmarken 12
    DK-2970 Hørsholm
    +45 4517 8600