Internet Shop

Expandit_internet_shop

ExpandIT Internet Shop:

ExpandIT Internet Shop kan håndtere ordrer 24 timer i døgnet, fuldt integreret med jeres eksisterende økonomisystem, hvilket i praksis vil sige at I kan håndtere flere ordrer, hele døgnet - uden at ansætte flere medarbejdere.

ExpandIT Service Portal gør det muligt for kunder at oprette et ønske om et servicebesøg; at tilføje maskiner de vil have service på og at logge kommunikationen relateret til en serviceordre inklusiv tegninger, billeder og anden dokumentation.
ExpandIT Service Portal er forbundet med ExpandIT Planning Board sĂĄ kunden kan følge status pĂĄ en serviceordre. 

» ExpandIT Internet Shop - Demo site
» ExpandIT Internet Shop - Demo video
» ExpandIT Internet Shop - Catalog Manager video

Hvem er brugerne?:

ExpandIT Internet Shop er udviklet til virksomheder, der allerede nu har eller påtænker at arbejde med AX/Axapta eller NAV/Navision.

Vi har designet et e-handels product, som dels er utroligt enkelt at bruge, både for jeres virksomhed og jeres slutbrugere, men som på den anden side kan håndtere mange forskellige slags informationer. Enkelthed og kompleksitet - alt sammen inden for en rimelig ramme af tid og økonomi.

» B2C brugere

ExpandIT laver standard software med ĂĄben kode, som nemt tilrettes, sĂĄ den afspejler jeres virksomhedes værdier og grafiske profil. Og det gælder bĂĄde hvis jeres virksomhed fx har behov for omfattende produktinformation eller 'blot' en nem og brugervenlig e-handel.

Igang med e-handelsprojekt?:

ExpandIT tilbyder en workshop, hvor ExpandIT Internet Shop sammenkobles med jeres ERP-system og sammen gennemgår forretningsmæssige problemstillinger.
Denne process afdækker svagheder i forretningskonceptet, i ERP-systemet, samt forventningerne til ressourceforbruget.

Kontakt ExpandIT på sales@expandit.dk, hvis du ønsker at vide mere om ExpandIT Internet Shop Workshop.

» ExpandIT Internet Shop NAV/Navision workshop

ExpandIT web partnere:

Intet software er bedre end den, der installerer det og vi udvikler vores software og den tilhørende supportstruktur, så den bedst muligt understøtter systemintegratorerne.

Og så sørger vi for at samarbejde med folk vi stoler på, fordi det er sådan vi leverer et tilfredsstillende produkt til jer.

» ExpandIT Web Partnere

ExpandIT's online katalog:

iPaper_katalog

Kundefokus:

» Catering Engros

Scan QRcode

Scan this code with your mobile phone to save a link to this page
Scan this code with your mobile phone to save a link to this page

Kontakt

  • ExpandIT
    Slotsmarken 12
    DK-2970 Hørsholm
    +45 4517 8600