ExpandIT Internet Shop

- den nemmeste vej til salg på nettet

 

shop_header_end3

Internetshop:

ExpandIT har i mange år leveret e-handelsløsninger integreret til økonomisystemer fra bl.a. Microsoft via vores godt 1.100 globale forhandlere og samarbejdspartnere. Vi har gennem årene hjulpet mere end 700 kunder med at implementere en e-handelsløsning integreret til deres økonomisystem med fokus på automatisering af manuelle processer så alle kan finde ud af det.

Administrative systemer:

ExpandIT Internet Shop har de nødvendige værktøjer for at kunne integrere en webapplikation med et eller flere administrative systemer. De komponenter, der skal installeres i jeres økonomisystem leveres som kodeeksempler, så jeres eksisterende ERP-leverandør kan tilpasse komponenterne til jeres system. ExpandIT Internet Shop understøtter og har slutkunder med følgende økonomisystemer:

 • Navigator/Navision 3.x (Klassik)
 • NAV/Navision (fra 2.x)
 • C5
 • XAL
 • AX/Axapta
 • Erfaring:

  Vi deler gerne ud af vores erfaring, når vi sætter kunden i højsædet i vores køreklar B2B/B2C løsning, der skal være let tilgængelig og brugervenlig. Også medarbejderne vil opleve at rutiner bliver lettere og specielt i salgsøjemed kan man mærke en forskel, da webshoppen kan 100% integreres med dit økonomisystem og du derfor kan nøjes med kun at vedligeholde dine data ét sted.

  Vi har erfaret at der ofte er individuelle behov og ønsker både før og efter implementeringen af en e-handelsløsning og vi oplever at det bedste resultat findes i en fortsat dialog med de mennesker der skal bruge vores produkt. Derfor bruger vi meget tid på at lytte til vores kunder og på den måde hele tiden tilpasse webshoppen så vi kan tilbyde vores kunder markedets bedste e-handelsløsning på deres præmisser og efter deres behov og ønsker.

  Hos ExpandIT ønsker vi at vores kunder har den mest fordelagtige og optimale løsning. Derfor skræddersyr vi vores løsninger og tilbyder løbende rådgivning og service. Resultatet er at vores kunder forbliver synlige på markedet, har tilfredse kunder og hele tiden er et skridt foran deres konkurrenter.

  » Besøg vores demoshop

  ExpandIT's online katalog:

  iPaper_katalog


  Hvad siger kunderne?

  Citat: Niels Peter Habekost, Økonomidirektør - Catering Engros A/S:

  "Siden vi skiftede til en ExpandIT B2B løsning har vi kunne automatisere 85% af vores ordremodtagelse. I en tid med kraftig vækst har vi brugt stadig færre ressourcer."

  catering_engros_logo

  Helt ny kundevenlig web-ordresystem hos Primafrugt A/S:

  "Da vi startede vores forretning, sendte vi dagligt excel-prislister til alle vores kunder. Idag modtages ordre via webshoppen shop.primafrugt.dk, udviklet i samarbejde med ExpandIT. Med dette nye værktøj er vi blevet stadig mere konkurrencedygtige, hvilket har givet os yderligere markedsandele."  prima_frugt_logo 

  Scan QRcode

  Scan this code with your mobile phone to save a link to this page
  Scan this code with your mobile phone to save a link to this page

  Kontakt

  • ExpandIT
   Slotsmarken 12
   DK-2970 Hørsholm
   +45 4517 8600