ExpandIT Mobile Sales

- 100% fokus på salg

sales_header

ExpandIT Mobile Sales giver dig værktøjet, som effektiviserer dine sælgere, så de kan bruge alle deres ressourcer på salg og kundeservice. Vi har ikke kun fokus på den enkelte sælger, men på hele processen for at opnå fordele både hos sælgeren, men også i virksomheden i forbindelse med kampagner, budget, salgstal og salgsmateriale. Vi har igennem årene opnået et ry for at udvikle og designe innovative løsninger, som samtidigt er særdeles driftsikre.

Salg på farten

Med vores seneste salgsløsning kan du bevæge dig frit imellem alle platforme og optage ordre hos kunden i både on- og offline tilstand på den hardware der passer den enkelte sælger. Vi har med erfaring fra 10.000 mobile brugere tilpasset vores salgsløsning, så jeres salg kan optages der hvor sælgeren befinder sig – vi er med overalt. 

 sales_ipad

Luk salget på stedet

Du får mulighed for at lukke sagen direkte hos kunden, vi har endda gjort det muligt at tilføje underskrift på ordren, kunden får naturligvis en ordrebekræftelse tilsendt på e-mail med hans signatur og en ordre ryger direkte til pluk/fakturering i ERP systemet.

close_on_spot 

Hvilke muligheder giver det din forrretning?

Få mulighed for løbende at tilpasse strategier og processer,
som vises hos den enkle medarbejder.
Få hurtig adgang til information, der understøtter væsentlige processer i salgsarbejdet.
Styring af kampagner, budgettal m.m.
 
signature

Alle informationer lige ved hånden

Vi integrerer tæt med ERP systemer, derfor kan vi hente alle ønskede data lige så ofte som det ønskes. Vores kunder ønsker typisk historik på sager, tidligere ordrer, udestående beløb – så man kan ruste sig bedst muligt inden et møde.

all_information_at_your_fingertips

ExpandIT's online katalog:

ipaper_katalog


Hvad siger kunderne?


 

Citat: Jonas Bruun Nørgreen, Økonomichef, LauRie A/S:

"Med ExpandIT Mobile Salg, har vi fået opbygget en platform som både kan bruges af vores egne sælgere men også af vores agtener i hele Europa. Det har givet os en markant besparelse i vores administration samt det ast hele salget nu kan styres fra Aarhus."

» Læs case-study

Citat: Micael Melkstam, IT-koordinator, Maya A/S:

“Det er ikke længere muligt at sælge noget der ikke er på lager uden at få oplyst den forlængede leveringstid. Det virker meget mere professionelt. En anden fordel er at sælgeren har kundens historik med. Så når kunden spørger til tidligere leverancer kan sælgeren svare uden tøven. Desuden har Maya dæmmet op for diverse skrivefejl og tastefejl i varenumre for nu skal varen bare scannes ind. Det er langt sikrere på den måde”

Citat: Lars Halstrøm, CEO, Fleye A/S:

"Mere end 80% af vores ordrer er blevet automatiseret, og det har betydet at driftsomkostningerne i ordremodtagelsen er væsentligt reduceret efter vi har indført ExpandIT Mobile Salg."


fleye

Citat: Harald Olafsson, Direktør, BELL ADD:

"Med ExpandIT Mobile Salg, har vi øget vores salg på kampagner væsentligt. Det har samtidig givet osm ulighed for at sende spørgeskema med ud fra vores Microsoft Dynamics AX, til vores sælgere og dermed opnået et detaljeret inblik i vores kudners ønsker og behov."BellAdd_logo

Scan QRcode

Scan this code with your mobile phone to save a link to this page
Scan this code with your mobile phone to save a link to this page

Kontakt

  • ExpandIT
    Slotsmarken 12
    DK-2970 Hørsholm
    +45 4517 8600