Vidste du, at ExpandIT kan hjælpe dig med at overholde 60-dages-reglen?

Dine medarbejdere har ret til skattefri kørselsgodtgørelse for 60 dages kørsel mellem deres hjem og arbejdspladsen, og som arbejdsgiver er det din pligt at kontrollere, at alle SKATs betingelser herfor er opfyldt. Det kan være en enormt tidskrævende og uoverskuelig opgave, da der for hver medarbejder skal føres kontrol med fx kørslens mål med delmål, dato, antal kørte kilometer, beregning efter satser, at kørslen foregår i medarbejderens eget køretøj mm.

Automatisk dokumentation og kontrol med ExpandIT

Som en af de eneste på det danske marked tilbyder ExpandIT en løsning til automatisk dokumentation for og kontrol af, at dine medarbejdere opfylder betingelserne for skattefri kørselsgodtgørelse. Med flådestyring registreres dine medarbejderes køretøjer i systemet, og via GPS-bokse dokumenteres deres kørsel med angivelse af rute og distance. Beregning af dine medarbejderes kørselsgodtgørelse sker efter de gældende satser direkte i systemet. Når medarbejderen har kørt 60 dage og dermed opbrugt sin skattefrie kørselsgodtgørelse, orienteres vedkommende herom via. en pop-up-funktion i systemet, og taksten ændres herefter automatisk.

Slip for tidskrævende, manuelt tastearbejde

På den måde slipper du og dine medarbejdere helt for at skulle bruge tid på manuelt at taste adresser og ruter, holde øje med hvornår de 60 dage er gået, samt holde styr på og beregne ud fra de gældende kørselsgodtgørelsestakster. Det administrative arbejde omkring overholdelse af 60-dages-reglen elimineres dermed, og al dokumentation og bogføringsmateriale ligger tilgængeligt i systemet. Det kan ikke være nemmere at overholde SKATs regler og samtidig sikre, at dine medarbejdere får de kørepenge, de har krav på.

Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om flådestyring og om, hvordan vi ellers kan hjælpe dig.

Kontakt
ExpandIT International

Slotsmarken 12
DK-2970 Hørsholm
Denmark

Telefon

[+45] 45 17 86 00

E-mail

sales@expandit.com

SE/VAT


DK 21389781

Århus

Mølbakvej 4
8520 Lystrup

ExpandIT Mobile:
Mølbakvej 4
8520 Lystrup

SE/VAT
DK 31948118

ExpandIT Canada Inc.

317 Adelaide West, Suite 1002
Toronto, Ontario M5V 1P9
Canada

Telefon

+1 647 499 6690

E-mail

sales@expandit.com

ExpandIT GmbH i. G.

Am Kiel-Kanal 2
DE 24106 Kiel

Telefon

+49 431 530 299 78

ExpandIT Solutions Ibérica S.L.

Edificio Ceudas Planta Baja Of. A
Camino de Ceudas Nº 2
28232 Las Rozas (Madrid)
Spain

Telefon

+34 91 640 88 88

E-mail

info@expandit.es

ExpandIT Inc.

4046 North Goldenrod Road #263
Winter Park, FL 32792
USA

Telefon

+1 617 366 2852

E-mail

sales@expandit.com