Øget indtjening og faktureringshastighed med IT løsning fra ExpandIT

E&P Service A/S er en entreprenørvirksomhed med afdelinger i København og Århus, der specialiserer sig i renovering, nybygning og vedligehold, primært for kommuner og boligforeninger. Gennem flere år har de været blandt højdespringerne af hoved- og total-entreprenører med en kontinuerlig solid indtjening, og et aktivitetsniveau der siden 2008 har ligget over kr. 1 mia. og +500 medarbejder. Det var ønsket om, at forenkle og effektivisere faktureringsprocessen til deres kunder, der førte til samarbejdet med ExpandIT. Det har nu bl.a. betydet en stigning i udfaktureringsgraden på mere end 20% i forhold til tidligere, og en større besparelse i administrative udgifter.

Fra håndskrevene noter til digital pionér

Kurt Christensen er afdelingsleder og IT-ansvarlig hos E&P Service A/S, og var med til at tage beslutningen om, at ændre virksomheden til at køre en helt igennem digital faktureringsløsning.
”Før ExpandIT kom på banen, havde vi en lang og ressourcekrævende arbejdsgang med fakturering. Svendene på pladserne udfyldte deres tids- og materiale- forbrug med papir og blyant, der så blev givet til vores bogholderi, der tastede det hele ind til digitalt – og først dér fik vi fakturaen og en samlet oversigt over forbruget.” 

Løsningen fra ExpandIT betyder, at svendene nu selv taster de relevante data ind i et centralt system fra deres egen PC på pladsen, sådan at fakturaen kan genereres med det samme. Administrationen fungerer således kun som kontrolfunktion, hvilket har betydet en markant hurtigere og mere effektiv proces fra udført arbejde til endelig fakturering.

Investering i fremtiden giver store besparelser

”Systemet har nu været funktionsdygtigt i godt otte måneder, og hos E&P Serviceer man ikke i tvivl om, at både tid og penge er godt givet ud, det er en værdifuld investering i fremtiden.
De tydeligste og mest mærkbare gevinster ved systemet fra ExpandIT er ifølge Kurt Christensen bl.a.:.

  • Udfaktureringsgrad og indtjening på relevante opgaver øget med mere end 20%
  • Stærkt reduceret tid fra afsluttet opgave til fakturering af kunden
  • Komplet synlighed af tids- og materialeforbrug, med deraf følgende styrket planlægningsevne
  • Markant reducering af fejl og mangler på fakturaer til kunden

Dialog

Før E&P Service valgte ExpandIT som samarbejdspartner på det nye system, sonderede man markedet for andre mulige leverandører. At valget i sidste ende faldt på ExpandIT skyldes ifølge Kurt Christensen ikke mindst, at deres løsning indeholdt en bedre og nemmere brugerflade, både for svendene og det administrative personale.
Herudover har man hos E&P Service særligt sat pris på den store grad af fleksibilitet og tætte dialog med ExpandIT undervejs i projektet, der har betydet, at en række omfattende ændringer er blevet implementeret smertefrit i løbet af udviklingsperioden.

Kontakt
ExpandIT International

Slotsmarken 12
DK-2970 Hørsholm
Denmark

Telefon

[+45] 45 17 86 00

E-mail

sales@expandit.com

SE/VAT


DK 21389781

Århus

Mølbakvej 4
8520 Lystrup

ExpandIT Mobile:
Mølbakvej 4
8520 Lystrup

SE/VAT
DK 31948118

ExpandIT Canada Inc.

317 Adelaide West, Suite 1002
Toronto, Ontario M5V 1P9
Canada

Telefon

+1 647 499 6690

E-mail

sales@expandit.com

ExpandIT GmbH i. G.

Am Kiel-Kanal 2
DE 24106 Kiel

Telefon

+49 431 530 299 78

ExpandIT Solutions Ibérica S.L.

Edificio Ceudas Planta Baja Of. A
Camino de Ceudas Nº 2
28232 Las Rozas (Madrid)
Spain

Telefon

+34 91 640 88 88

E-mail

info@expandit.es

ExpandIT Inc.

4046 North Goldenrod Road #263
Winter Park, FL 32792
USA

Telefon

+1 617 366 2852

E-mail

sales@expandit.com