Tiden er den vigtigste faktor

Jydsk Planteservice A/S er Danmarks største leverandør af planter og krukker til erhvervslivet – og en af virksomhedens primære opgaver er servicering og pasning af planter på kontorer i hele Danmark. Alle 4.500 kunder får regelmæssigt besøg af en servicegartner, som under hvert besøg udfylder en servicerapport. Tidligere foregik det på papir, men nu bruger alle servicegartnere elektronisk rapportering via ExpandIT Mobile Service Management.
”Før udfyldte vores servicegartnere en papirrapport med oplysninger, som efter udfyldelse skulle sendes ind til kontoret for derefter manuelt at skulle indtastes i ERP-systemet. Det var en tung proces – 4.500 kunder giver mange stykker papir,” fortæller Pernille Bach, der er Backoffice- & BI-ansvarlig hos Jydsk Planteservice.
“Så med ønsket om at forbedre og effektivisere processen gik virksomheden på jagt efter en digital løsning. Og den fandt vi hos ExpandIT.”

Trægt papirarbejde

Jydsk Planteservice A/S har afdelinger i Aarhus, Køge og Kolding, og papirrapporterne blev afleveret i de lokale afdelinger for til slut at ende på hovedkontoret i Kolding, hvor informationen blev tastet ind i ERP-systemet.
”Vi havde længe talt om at få optimeret systemet, da tiden er den vigtigste faktor for os. Det kunne tage op til 14 dage, inden oplysningerne i en rapport var tastet ind i systemet. Og da vores kunder får et servicebesøg cirka hver tredje uge, betød det nogle gange, at tiden blev knap, og vi måtte træffe dyre ekstra foranstaltninger for at bestilte servicevarer kunne nå frem i tide,” siger Pernille Bach. ”Med det nye system er det nemt og hurtigt for servicegartnerne at registrere alle informationer. De indtaster oplysningerne på telefonen, og straks efter indtastning fordeles informationen til de rigtige områder i ERP-systemet.”

Mere tid og større kundetilfredshed

Jydsk Planteservice har fået tilrettet ExpandIT Mobile Service Management, så systemet er fuldstændig skræddersyet til virksomheden. Servicegartnerne kan se på deres telefon, hvad dagens opgaver er, de kan registrere tidsforbrug og planteudskiftninger og bestille nye servicevarer. Jydsk Planteservice får løbende udvidet deres
løsning og er sammen med ExpandIT i gang med at implementere salgs- og leveringsordrer i systemet.
”Nu kan servicegartnerne selv lave et salg, uden at der først skal en sælger ud. Servicegartnerne har adgang til vores plante- og krukkekatalog, så salget sker, lige når kunden er klar til det. Det er rigtig smart og går meget hurtigere,” siger Pernille Bach. ”Det har også givet større kundetilfredshed, fordi kunderne får nye varer hurtigere, og fordi de
med det samme efter et servicebesøg får en elektronisk besøgsrapport i indbakken.”

Et rigtig, rigtig godt samarbejde

Jydsk Planteservice har under hele forløbet været glade for og meget tilfredse med samarbejdet med ExpandIT.
”Samarbejdet har fungeret rigtig, rigtig godt. Vi har oplevet stor imødekommenhed, og ExpandIT har været dygtige til at forstå vores forretning og omsætte den forståelse til løsningen,” slutter Pernille

Kontakt
ExpandIT International

Slotsmarken 12
DK-2970 Hørsholm
Denmark

Telefon

[+45] 45 17 86 00

E-mail

sales@expandit.com

SE/VAT


DK 21389781

Århus

Mølbakvej 4
8520 Lystrup

ExpandIT Mobile:
Mølbakvej 4
8520 Lystrup

SE/VAT
DK 31948118

ExpandIT Canada Inc.

317 Adelaide West, Suite 1002
Toronto, Ontario M5V 1P9
Canada

Telefon

+1 647 499 6690

E-mail

sales@expandit.com

ExpandIT GmbH i. G.

Am Kiel-Kanal 2
DE 24106 Kiel

Telefon

+49 431 530 299 78

ExpandIT Solutions Ibérica S.L.

Edificio Ceudas Planta Baja Of. A
Camino de Ceudas Nº 2
28232 Las Rozas (Madrid)
Spain

Telefon

+34 91 640 88 88

E-mail

info@expandit.es

ExpandIT Inc.

4046 North Goldenrod Road #263
Winter Park, FL 32792
USA

Telefon

+1 617 366 2852

E-mail

sales@expandit.com