Send de rigtige personer til det rigtige job med de rigtige værktøjer og reservedele til rette tid. Giv jeres medarbejdere i marken mulighed for at afslutte den administrative del af arbejdet med det samme. Gør jeres kunder mere tilfredse og jeres organisation mere effektiv.

Kontakt ExpandIT

Hverken mere eller mindre

ExpandIT er en del af serviceteknikerens værktøjskasse og fokus er på at levere præcis den information og præcis den funktionalitet, der er brug for – hverken mere eller mindre. Over halvdelen af vores kunder kan anvende løsningen, som vi anbefaler det og kan derfor komme hurtigt i gang.

Forandring er det eneste konstante

Når jeres virksomhed vokser, opstår der nye forretningsprocesser, som konstant forandrer sig. ExpandIT er opbygget af standardmoduler og med en struktur, der gør det enkelt at holde teknologien opdateret. Derfor kan I trygt investere i løsningen.

Let at anvende

ExpandIT Service Management er programmeret af ingeniører, men designet af håndværkere, så det er let at anvende. I vores brugergrupper får vi regelmæssige tilbagemeldinger, så vi hele tiden sikrer at vores software er så let som muligt at bruge.
Se det fulde flow fra en serviceordre i Business Central via ExpandIT Planning Board til medarbejderen i marken tilbage via ExpandIT Approval til bogføring i Business Central.

Spil medarbejderne gode

Brug dynamiske checklister til kontinuerligt at forbedre arbejdsprocedurer, så alle i marken leverer så godt som mulig. Fejl kan analyseres og procedurer ændres uden programmering. Tilbagemelding med lyd, billeder og tekst gør virksomheden klogere og bedre hver dag.
Sådan redigerer man en eksisterende checkliste.
Muligheder når man står på en opgave.

Sammenhæng

God planlægning og viden om kunden og opgaven er forudsætning for et veludført job. Dokumentation og korrekt fakturering gør kunderne tilfredse. Stafetten går fra servicechef til tekniker til fakturering og den rigtige information følger med hele vejen rundt.
Lønarter fra økonomisystemet.
Sådan bruger du DagsTimesedlen.

Designet til dig

Vi har designet løsningen, så den passer til dig, hvad enten du er byggeleder eller servicechef, håndværker eller funktionær. Løsningen understøtter de opgaver du skal udføre. Både flow og data er målrettet din rolle så du har den rigtige information og de rigtige funktioner til at udføre dit job – ligegyldigt hvor og hvornår.
Send besked til medarbejdere og kunder.

 

Du kan altid registrere

Teknologien gør muligt at kombinere offline og online, så man altid kan registrere det nødvendige og ofte få adgang til det nyttige, hvad enten det er i skyen eller hjemme på serverne. Vores mål er at understøtte opsamling af information uden at gøre det besværligt.
Sådan opretter du en opgave mens du er hos kunden.

Du kan udvikle

Gør det billigere, gør det bedre. Nye produkter til eksisterende kunder eller eksisterende produkter til nye kunder. ExpandIT understøtter jeres udvikling fra en håndfuld medarbejdere til et hav af medarbejdere, fra wifi til satellit, fra indtastning til IOT og det er ikke bare snak: Vi har kunderne, erfaringen og vi brænder for at skabe produktive arbejdspladser.
Sådan opretter man en offline checkliste.

Kontakt
ExpandIT International

Slotsmarken 12
DK-2970 Hørsholm
Denmark

Telefon

[+45] 45 17 86 00

E-mail

sales@expandit.com

SE/VAT


DK 21389781

Århus

Mølbakvej 4
8520 Lystrup

ExpandIT Mobile:
Mølbakvej 4
8520 Lystrup

SE/VAT
DK 31948118

ExpandIT Canada Inc.

317 Adelaide West, Suite 1002
Toronto, Ontario M5V 1P9
Canada

Telefon

+1 647 499 6690

E-mail

sales@expandit.com

ExpandIT GmbH i. G.

Am Kiel-Kanal 2
DE 24106 Kiel

Telefon

+49 431 530 299 78

ExpandIT Solutions Ibérica S.L.

Edificio Ceudas Planta Baja Of. A
Camino de Ceudas Nº 2
28232 Las Rozas (Madrid)
Spain

Telefon

+34 91 640 88 88

E-mail

info@expandit.es

ExpandIT Inc.

4046 North Goldenrod Road #263
Winter Park, FL 32792
USA

Telefon

+1 617 366 2852

E-mail

sales@expandit.com